Info
Børn Øvede med livredning.
OBS: Træningstid 1 time.
 
Dette hold indgår i vores samarbejde med DGI "sjovt vand" hvor vores trænere gennemgår kurser med instruktører fra DGI. Konceptet indeholder mange forskellige lege og aktiviteter, fælles for dem alle er. at de tager udgangspunkt i glæden ved vand og fornøjelsen ved at lege og have det sjovt. Sammen med de gængse øvelser er det målet at gøre svømmerne trygge og komfortable i vand. Følger de undervisningen helt til og med "Børn øvede" gennemgår børnene alle 4 stilarter i svømning: butterfly, rygsvømning, brystsvømning og crawl. Livredning og førstehjælps delen er vores nye tiltag på dette hold og tager afsæt bl.a. Dansk Svømmeunions koncept: Rescue Kid.
 
Træning i livredning og førstehjælp er et godt supplement til den traditionelle svømning. Det er både sjovt, lærerigt, udfordrende og alsidigt. Samtidig bliver du selv en bedre svømmer. Holdet træner i de mange former, der findes indenfor livredning og vi lover at alle børn kommer til at føle sig udfordret.
Det vil variere fra gang til gang, hvor stor en del af undervisningen livredning og førstehjælp fylder. Nogle gange hele timen (særligt hvis der skal bruges meget udstyr) andre gange som en øvelse eller leg i dagens Øvede svømning.
 
Formål:
På Børn Øvede med livredning er hovedformålet at lære at udføre svømmestilarterne teknisk korrekt, kunne springe på hovedet fra startsskamlen, dykke efter redningsdukke, bjærge livløs person ind til kanten, svømme med tøj på og anden grundlæggende livredning og førstehjælp.
 
Dette er holdet for dig, der har lyst til at udvikle dine svømmefærdigheder, men også prøve kræfter med og få kendskab til livredning og førstehjælp. Da undervisningen varer en time vil der automatisk blive bygget længere distancer på, samt din udholdenhed vil blive forbedret.
 
På Børn øvede med livredning er du ikke en del af vores Konkurrence afdeling - endnu - men du vil blive inviteret til at deltage i lokale stævner.
 
Forudsætning:
Det forudsætter at svømmeren behersker målsætningen for Let Øvede. 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Nyheder

Sponsorer