Svømmeklubben SYD har fire konkurrencehold: K1, K2, K3 og Talent, hvor det hele starter. På Talent afprøves selve konkurrenceideen, og svømmearterne trænes. Her skabes også den holdånd, der er så vigtig for det videre forløb på K-holdene: det er nemlig vigtigt, at vores svømmere har det socialt godt sammen og støtter hinanden i deres meget tidskrævende sport.

På K3 øves der fortsat på de forskellige discipliner, og den enkelte svømmer forsøger at finde ud af, hvilken disciplin der skal være hoveddisciplinen.

K1/K2 træner sammen, men med forskellige træningsindsatser og -mål. Her øves teknikken i svømmestilen samt konditionstræning.

Alle K-hold deltager i træningslejre og -samlinger året rundt samt i både hjemme- og udestævner. Ved de store invitationsstævner rundt om i landet deltager samtlige konkurrencehold, og der skabes på denne måde et sammenhold mellem alle svømmerne og holdene.
Aktiviteterne / stævnerne er også nævnt på klubbens kalender.
 
Til invitations stævner er en holdleder med. Holdlederens opgaver kan se HER 

K1 og K2 tager hvert år i uge syv på træningslejr. Normalt er der afrejse fredag i uge seks og hjemkomst søndag i uge syv. Nedenfor kan du se, hvor de sidste syv års træningslejre er gået hen.

2012 LIGNANO, ITALIEN
2013 LINDOW, TYSKLAND
2014 FALKENBERG, SVERIGE
2015 BELEK, TYRKIET
2016 BELEK, TYRKIET

2017 BELEK, TYRKIET
2018 BELEK, TYRKIET
Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om vores konkurrencehold og kom også gerne til et træningspas og kig på 

KONTINGENTSATSER 2018 - 2019

Udmeldelse
Foretages udmeldelse i løbet af sæsonen, skal den ske skriftligt til formand@sydswim.dk

24-03-2018

Nyheder

Sponsorer